Direktlänk till inlägg 15 juli 2009

Skapat en omröstning

Av Dahlberg - 15 juli 2009 06:21Nu testar jag med en liten omröstning, som visas till höger.

Svara gärna :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Erica / Lilltån

15 juli 2009 22:39

Nu har jag röstat :D

 
Anna

Anna

16 juli 2009 21:49

Intressant omröstning, jag kanske härmar dej! Och, oj vad många från forumet! bl.a Jag! kram Anna, Cliffen

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

 
Ingen bild

vickeli

17 juli 2009 06:31

Det får du gärna göra ;)

Kramar!

 
Ingen bild

gebba

23 juli 2009 16:41

kära lilla gumman,
har inte varit inne på din blogg på länge så först nu fick jag veta att du haft nya motgångar och jag känner så starkt för dig. du har ju alltid haft en särskild plats i mitt hjärta även om vi ses och hörs väldigt sällan nuförtiden. kommer så väl ihåg första gången jag träffade dig på den där anställningsintervjun. trots allt verkar du hålla humöret uppe för det mesta och som du själv säger så är du ju otroligt stark. hoppas ni har en bra semester nu du och henrik och barnen. det var ett tag sen du skrev i bloggen så ni kanske är bortresta. jag har också semester och har lärt mig uppskatta att vara hemma och vara ledig också. inte lika kul att resa längre. men förra helgen var jag och två kompisar i malung och dansade i dagarna två. det var kul och jobbigt! jag har varit i skogen och plockat blåbär och kantareller och så har det blivit lite solning också. idag har det varit lite segt, har tvättat och kollat på lite internetsidor bl a från dublin. jag och en kompis åker dit på en kortresa i mitten på augusti så då blir det ändå en liten utlandstripp. ska försöka få ihop ett tal till min kompis marie som fyller 50 på lördag och ska ha fest. har problem med present, enligt hennes sambo önskar hon sig bara vin. inte så himla kul men samtidigt förstår jag det också. det var vad jag önskade mig också när jag fyllde och så resepresentkort. i den här åldern har man det mesta och har dessutom råd att köpa det man vill ha. jag tänkte maila dig men jag har inte din adress här, bara på jobbet. om du vill kan du maila mig på min gmail-adress (mitt namn med punkt först) så svarar jag.

 
Ingen bild

EthanFadi

30 januari 2017 10:11

When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!
http://www.palmettoparent.com/User-Profile/userId/49463.aspx
http://www.cosm.co.nz/community/profile/cindycarr/about
https://slides.com/cindycarr
https://www.zotero.org/cindycarr
https://www.openstreetmap.org/user/CindyCarr

 
Ingen bild

DuartDeamon

19 juni 2017 06:41

There are some interesting points in time in this article but I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article, thanks and we want more! Added to FeedBurner as well
http://www.iamsport.org/pg/pages/view/32608803/
http://www.iamsport.org/pg/pages/view/32608826/
http://www.iamsport.org/pg/pages/view/32608867/

 
Ingen bild

judee

3 oktober 2017 09:47Great post, you have pointed out some superb details, I will tell my friends that this is a very informative blog thanks

 
custom paper writing service

custom paper writing service

16 november 2017 14:04


Great post, you have pointed out some superb details, I will tell my friends that this is a very informative blog thanks

http://www.chiefpapers.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dahlberg - 29 november 2009 08:22

Den finaste av alla har nu lämnat oss.  Tack alla ni som stöttat och hjälpt Victoria under denna svarta period. Jag vet att ni betytt väldigt mycket för henne.   /Henrik ...

Av Dahlberg - 20 november 2009 18:02

  Hej allihop! Jag har haft det väldigt jobbigt med andningen, hosta och orken en tid nu. Har mest bara legat hela dagarna. Jag har pratat med min sköterska och läkare och det är lite grejer på gång. Jag skriver mer en annan dag.   Kram p...

Av Dahlberg - 11 november 2009 08:34

  Idag ska jag träffa min vän Anna från Cancerforumet, vi ska ses i Tuna Park. Det blir lika långt för oss att åka så det passar bra. Jag ska åka tåg och det var länge sen! Det är ett byte, men det ska jag väl klara av. Mamma kommer hit och kör mig...

Av Dahlberg - 10 november 2009 22:30

  Jag var på utvecklingssamtal med Jonna imorse, det gick bra! Det är ju alltid skönt att höra även om man vet ungefär hur de ligger till. Fröknarna bryr sig mycket om oss, håller ett öga på hur Jonna mår och frågar hur vi har det hemma och så. Kän...

Av Dahlberg - 9 november 2009 10:27

Jag fick så ont i magen i fredagskväll och det höll i sig hela helgen. Nu är det bättre, men inte bra. Jag dessutom varit så trött, sovit flera gånger och knappt orkat stå på benen. Tur att jag har Henrik som tar hand om allt när jag inte orkar. B...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Hur känner du mig?
 Kompis
 Släkt
 Forumvän
 Annan nära
 Bara kikar in

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vickeli med Blogkeen
Följ Vickeli med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se